Retur si garanție produse

RETUR SI GARANȚIE PRODUSE

Conform legislatiei din Romania puteți să returnați produsele cumpărate de pe www.desomn.ro  în termen de 14 zile calendaristice de la primirea lor, fără a fi nevoit să justifici decizia de returnare și cu conditia de achitare a cheltuielilor de  transport pentru produsele returnate.

Exceptie fac produsele la comanda, personalizate pe dimensiuni, culoare sau model. Acestea, nu sunt acoperite de OUG 34/2014

Produsele  returnate trebuie sa fie obligatoriu  in starea in care le-ati primit și însoțite de toate accesoriile, documentele de achizitie (factură fiscală, bon fiscal,  certificat de garanţie, documente awb cu care a fost livrat produsul), bine ambalate şi protejate la transport.
Daca produsul este sigilat in ambalajul original , se va returna contravaloarea produsului, tinandu-se cont de costul returului.
Daca produsul a fost utilizat  se percepe un cost  din contravaloarea produsului,  cost ce va fi determinat dupa analizarea produsului si care va acoperi cheltuielile pentru defectele suplimentare aduse produsului. Defectele se vor aduce la cunostiinta consumatorului in 24 ore de la data receptionarii coletului prin trimiterea de poze sau filmari pe email.
Dacă produsul returnat este deteriorat , are pete, uzură sau zgârieturi, lovituri, este murdar, textil scamosat,  burete rupt sau are accesorii lipsă,  fire de par sau mirosuri de orice fel , ne rezervăm dreptul de a percepe o taxă pentru a acoperi diferenţa de preț dintre un produs nou și un produs deja utilizat sau în cazul în care este într-o stare ce nu ne permite re-comercializarea lui ne rezervăm dreptul de a refuza produsul. În cazul unui refuz, costurile de transport tur-retur cad în sarcina expeditorului.

Produsele oferite cadou trebuie de asemenea să fie returnate, în condiţii de produs nou. În caz contrar, vor fi facturate la preţul afişat pe site-ul nostru www.desomn.ro, iar valoarea lor va fi reținută din diferența care trebuie rambursată.

Produsele efectuate la comandă nu pot fi returnate. Aceste produse au fost confecționate special si personalizate pentru dumneavoastră. Prin produse la comandă înțelegem orice produs care a fost personalizat dupa preferințele clientului (dimensiune: lungime, lațime, înălțime; material de suprafață – prin specificarea unui cod de material sau orice altă modificare față de modelul standard prezentat în pagina de produs de site), conform ordonantei nr. 34/2014.

Nu constituie defecte ale produselor nemulțumirile legate de aspect, culoare, textura materialului.

Nu vor fi acceptate colete cu plata la destinatar. Indiferent de cauza returului costul si responsabilitatea integritatii coletului pe toata durata transportului revine in seama clientului expeditor. Eventualele probleme cu privire la coletele deteriorate in transportul returului se solutioneaza cu firma de curierat pe care ati ales-o.

Poti returna produsele numai dupa completarea formularului de retur impreuna cu toate documentele atasate.

Completați formularul de retur:

GARANTIA PRODUSELOR:

Deschideti ambalajul in maxim 2 zile de la data achizitionarii saltelei. Verificati produsul dupa desfacerea din ambalaj, orice reclamatie  legata de produs se va comunica imediat vanzatorului.

Saltelele sunt ambalate in folii de plastic, se recomanda desfacerea cu grija a foliei de protectie fara a folosi obiecte taioase care ar putea deteriora tesatura saltelei. ATENTIE la desfacerea foliei saltelei intrucat aceasta se livreaza vidata. De asemenea se recomanda aerisirea inainte de utilizare.

Saltelele vidate ajung la forma initiala in aproximativ 24 ore de la scoaterea din ambalaj, dar este necesar sa treaca cel putin 36 ore pana sa poate fi folosita. In aceasta perioada, puneti salteaua pe o suprafata plana, si nu asezati obiecte pe ea.

Deoarece spuma este elastica si nu poate fi taiata perfect, pot fi tolerantele cu privire la dimensiuni de inaltime +/- 8%, latime +/- 2%, lungime +/- 2%.